maanantai 9. helmikuuta 2015

Lukijapostia Takahashille


"Tuli tässä mieleen, kun yksi lukija tiedusteli fanipostin osoitetta...

Mikäli on enemmänkin ihmisiä, jotka mieluusti lähettäisivät Takahashille jonkin viestin, voisi tehdä yhteislähetyksen. Sillä tavalla, että posti toimitetaan meitin eli Tammen (sis. Punainen jättiläinen) konttorille ja meiltä kaikki kerralla Japaniin. Miltä vaikuttaa?

Heti alkuun lupaan, että käännöspalvelua emme voi tarjota, emmekä lähetä esineitä. Kustannussyyt, nääs. Eli vain kirjeitä, piirroksia ja vastaavaa. Tietenkin jos täkäläisistä löytyy kielitaitoisia niin joku voi ryhtyä kehittämään yhteiskäännösprojektia tms."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Kielistä japani paras, englanti kakkonen, suomi kolmonen. Mutta kaikki käy, sillä tuskin Mr. T pahastuu sellaisestakaan lukijapostista jota ei osaa lukea. Plussaa kaikki.

Deadlinea ei vielä ole. Voisimme saman tien panna seuraavaan Weed-pokkariin ilmoituksen asiasta, niin tulee kerralla isompi nivaska. Eli ainakin parin kuukauden päähän menee aikaraja."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
" Toimituksen osoitteeseen eli:

Sangatsu Manga
PL 410
00101 Helsinki

Joo, Sangatsun nimellä. Kuoreen voisi panna myös merkinnän WEED-FANIPOSTIA. Lisäksi, jos tarkoituksena on lähettää Takahashille vain sisältö eikä kuorta, kirjoittakaa kuoren taakse SAA AVATA tai jotain sellaista, isolla ja selvästi. Silloin avaan kuoren ja panen vain sen sisällön mukaan lähetykseen. Toimi näin jos esim. tahdot että Takahashille päätyy jokin ihq-pinkki puudelinkarvakuori jota et henno panna sellaisenaan postiin."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi